fcb.portal.reset.password

Damiano Tommasi, el president del sindicat italià de jugadors, va ser un dels integrants de l'equip. ABJ / Cuella

Un grup d'exjguadors italians va visitar aquest dimecres 25 de novembre l'Agrupació Barça Jugadors. El grup, encapçalat per l'exjugador i president de l'Associació Italiana de Jugadors, Damiano Tommasi, va jugar un partit de futbol amb l'equip de l'Agrupació i també va conèixer les instal·lacions de l'entitat al Camp Nou. Els va rebre el president de l'associació, Ramon Alfonseda, i el vicepresident Josep Moratalla.

El grup va viatjar a Barcelona amb motiu del partit de Champions League entre el Barça i la Roma (Tommasi hi havia jugat) i va aprofitar la visita per tornar a jugar a futbol amb l'equip d'exjugadors blaugrana. El partit, de futbol 7, es va jugar a les instal·lacions del Miniestadi, va ser molt dinàmic i va acabar amb victòria local per 10 a 7. Els gols blaugrana els van marcar Delgado, Molist (2), Molina (3), Rexach i Landi (3).

Acabat el partit, on hi va assistir Josep Moratalla, el grup es va dirigir a la seu social de l'Agrupació, on els va rebre el president, Ramon Alfonseda.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();