fcb.portal.reset.password

La Fundació Veterans Sitges va organitzar l'homenatge a Luis del Val.

La Fundació Veterans Sitges va organitzar l'homenatge a Luis del Val.

L’equip de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va participar en l'homenatge pòstum a l’exdirectiu del Futbol Club Barcelona (FCB), Luis del Val, organitzat per la Fundació Veterans Sitges dissabte passat.

Del Val va morir l’agost passat als 63 anys d’un infart. Havia estat part de la Junta del club amb Joan Gaspart, i posteriorment va ser membre de la Comissió Social. La jornada va comprendre una sèrie de parlament i un lliurament de presents, amb la presència de la vídua i dos fills, i del directiu del club Pau Vilanova. Vilanova va lliurar a la família una samarreta antiga de l'ABJ. A continuació, l’ABJ va jugar contra els Veterans de Sitges en un partit que va acabar en 3-11. Van marcar Juan Carlos Moreno (5), Xavi Molist i Landi (2), i Rexach II i Blanquera (1).

Els jugadors de l’ABJ convocats van ser Salva Miracle, Sergi Pérez, Sergio Chavarría, Joan Blanquera, Marcos Zamora, Juan Carlos Moreno, Landi, José Antonio Cuadrado, Joan Cañadas, Jonathan Ortuño, Jordi Martínez, Xavi Molist, Carles Rexach II, Javi Delgado, Joan Garcia Orti, i Dani Martínez. L’entrenador era Josep Palau.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();