fcb.portal.reset.password

El curs d'entrenador avançat de l'Agrupació compta amb 13 alumnes. | ABJ

El president de l'ABJ, Ramon Alfonseda, va donar la benvinguda als alumnes juntament amb el director de l'Escola d'Entrenadors de la FCF, Israel López. | ABJ

Aquest dilluns, 23 de gener, l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha donat el tret de sortida a un dels cursos més esperats del seu programa formatiu per aquest 2017: el Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol Avançat.

Amb un total de 13 inscrits, aquest és el nivell següent al curs d’entrenador bàsic que es va oferir l’any passat a l’ABJ, i que van cursar 7 dels socis que ara volen donar un pas més en la seva preparació professional. La possibilitat de realitzar una formació continuada a la pròpia Agrupació és el que ha interessat moltes de les persones inscrites.

Entre els membres de l'ABJ que fan el curs hi ha els exjugadors del primer equip Damià Abella i Jofre Mateu, i l'actual jugadora del FCB Femení, Laura Ràfols. També hi ha dos membres de l'estructura tècnica de la FCB Escola. En la sessió inaugural, el president de l’ABJ, Ramon Alfonseda, va donar la benvinguda, les gràcies, i l’enhorabona als alumnes per tenir “la voluntat de fer un pas important” en la seva formació. Alfonseda es va declarar “orgullós” de veure que tantes persones volen dedicar la seva vida al futbol, i va animar els assistents a “estudiar molt i aconseguir el títol”.

El curs es durà a terme en col·laboració amb de la Federació Catalana de Futbol (FCF), que serà qui posi els formadors a disposició de l’Agrupació. Un d’ells és el director de l’escola d’entrenadors de la FCF, Israel López, que ahir va encoratjar els nous alumnes a “donar un pas més” quan hagin acabat el curs que tot just comencen, i fer el curs d’entrenador nacional per a completar la seva formació.

El curs, de 500 hores lectives, dóna les competències per tal de liderar totes les categories amateurs d’àmbit autonòmic, totes les categories de futbol femení, i qualsevol equip de futbol base, excepte divisió d’honor. 

Els alumnes

Jordi Aguilar
Damià Abella
Josep Barranco
Javier Botella
David Forcat
Juan Carlos Hidalgo
Sergio Chavarria
Andreu Ferrés
José Maria Jiménez
Jofre Mateu
Sergi Pérez
Laura Ràfols
Anna Tàpia
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();