fcb.portal.reset.password

Robert Fernández i Pere Escobar durant l'entrevista que sortirà publicada aquest dissabte al Diari Barça Jugadors. | ABJ

Després d'un temps de parèntesi, aquest dissabte 8 d'abril es publica una nova edició del suplement de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) al diari Sport. La publicació, a partir d'ara amb el nom de "Diari Barça Jugadors", manté la voluntat de ser una finestra de l'actualitat de l'ABJ per al públic barcelonista i també de ser un punt de ressò de tot allò que simbolitzen i poden aportar els exjugadors del FC Barcelona.

A banda d'un nou disseny de la capçalera, una de les novetats de la nova etapa del suplement és una entrevista que farà el periodista Pere Escobar, que en aquesta ocasió ha parlat amb Robert Fernández, exjugador del Club, membre de l'ABJ i actual secretari tècnic del FC Barcelona. Pel que fa a l'actualitat, cada suplement oferirà un tema d'obertura, que en el cas d'aquest dissabte és un reportatge al voltant de l'entrada de noves exjugadores del FCB Femení a l'ABJ.

A la secció "Sabies que..." s'explicarà una vivència història protagonitzada per exjugadors del Club. Una altra novetat del Diari serà la pàgina d'opinió, en què tant l'ABJ com diferents membres de l'entitat exposaran els seus arguments al voltant de temes vinculats al FC Barcelona. L'Sport publica aquest suplement en col·laboració amb l'Agrupació des de l'any 2003.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();