fcb.portal.reset.password

Miguel Angel Bustillo va ser jugador del Barça entre 1968 i 1972 | Horaci Seguí / FCB

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) expressa el seu condol per la mort de l'exjugador del FC Barcelona, Miguel Ángel Bustillo, als 69 anys d’edat, quan només li quedava una setmana per fer els 70. Bustillo era membre de l'ABJ i participava d'activitats socials com la Folga 65. Precisament en l'última edició de la Folga es va celebrar el mes de juny passat a Salou, la ciutat de residència de Bustillo, i hi va participar amb normalitat.

Bustillo va néixer a Saragossa el 9 de setembre del 1946 i va fitxar pel Barça el 1969, a l’edat de 23 anys, procedent del Reial Saragossa. A l’aragonès se’l recorda especialment pel seu debut amb el conjunt culer, que va ser contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu en el qual va marcar dos gols. Però en aquell mateix partit, Bustillo va caure lesionat de gravetat i ja gairebé no va poder tornar a jugar a les files del FC Barcelona. Va estar un total de tres temporades al primer equip blaugrana, però la greu lesió no li va permetre jugar més de tres partits. El 1972 va marxar al Màlaga, on va estar cinc temporades, fins que el 1977 es va retirar a l’edat de 31 anys. Amb el Barça Bustillo va guanyar la Copa del Generalíssim del 1971, i va tenir com a entrenadors Josep Seguer, Vic Buckingham, i en l’últim any va coincidir amb Rinus Michels.

Miguel Angel Bustillo a la Folga 65 de Salou.

Miguel Angel Bustillo rodejat d'antics companys en la Folga 65 que es va fer aquest juny a Salou. | ABJ

Miguel Angel Bustillo era un dels habituals de la Folga 65, l'activitat de l'ABJ dirigida als exjugadors del primer equip del Barça majors de 65 anys. En l'última edició, la Folga es va celebrar a Salou, localitat on residia l'exjugador. A la foto apareix rodejat pels exjugadors Rosselló i Seminario (esquerra) i a la dreta per Rexach, Costats i Alfonseda.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();