fcb.portal.reset.password

L'ABJ ofereix cursos d'anglès i de gestió durant aquest trimestre. | ABJ

L’Àrea de Formació i Desenvolupament de l’Agrupació ha obert les inscripcions dels cursos que ofereix als seus socis a partir del mes de setembre. Aquests tallers que s’impartiran entre setembre i desembre del 2016 mantenen la millora de les habilitats i competències professionals i la formació esportiva com a puntes de llança. L'Agrupació continua apostant fort pels servei de Borsa de Treball, tant per als exjugadors que es troben a l'atur com per als que volen canviar de feina. Un servei de recerca de feina genèrica i també de manera específica per a entrenadors.

Anglès i Gestió

Tres cursos aniran en la direcció del primer eix. Practical English busca proporcionar als alumnes les eines necessàries per a consolidar la pràctica oral de l’anglès a partir dels coneixements obtinguts de manera teòrica. English for Travelling & Business II té l’objectiu de potenciar les habilitats comunicatives dels participants en diferents contextos del món de l’empresa i l’esport. Per últim, 10 claus per millorar la meva productivitat personal i professional és un curs que pretén facilitar als alumnes eines aplicables a l’entorn personal i/o laboral per a liderar de forma efectiva la gestió del dia a dia.

D’altra banda, per tal d’impulsar la formació esportiva es realitzarà el curs Mindfulness: una nova eina per potenciar el rendiment de l’esportista. Aquest taller busca donar a conèixer de forma breu i vivencial una nova tècnica que influeix de manera molt positiva en el rendiment de l’esportista, la consecució d’objectius i les relacions interpersonals entre l’equip. La formació va dirigida a entrenadors i jugadors que tinguin especial interès per conèixer noves eines de gestió d’equips esportius.

Finalment, l’Agrupació durà a terme dos cursos mes a nivell iniciàtic tant d’informàtica com d’anglès. El taller Gestiona online i estalvia’t temps, busca proporcionar als participants coneixements bàsics per a que puguin realitzar tràmits senzills de manera segura a través d’internet. D’altra banda, Iniciació a l’anglès pretén treballar vocabulari i expressions bàsiques de la llengua per poder fer front a diferents situacions comunicatives senzilles en un context quotidià.

Un valor afegit per als serveis de l'Agrupació

Cada vegada hi ha més socis de l'Agrupació que es beneficien dels serveis de formació i de borsa de treball. | ABJ

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();