fcb.portal.reset.password

Nombrosos exjugadors del Barça van rebre les autoritats assistents al Sopar Anual de l'Agrupació. | David Cuella

L’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va celebrar divendres passat 11 de novembre el tradicional Sopar Anual, amb gairebé 400 persones assitents entre exjugadors del Club i la resta de membres de l'ABJ i els seus acompanyants. El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i la consellera de la Presidència, Neus Munté, van ser les autoritats que van presidir una vetllada que va servir per reforçar el lligam entre el Barça i els seus exjugadors i també per fer palesa la vitalitat de l'ABJ. La delegació del Club es va completar amb el vicepresident Jordi Cardoner, i els directius Jordi Moix, Silvio Elías, Pau Vilanova, el CEO Òscar Grau i l'expresident Agustí Montal.

Masia 360, un nou projecte amb participació de l'ABJ

El president Bartomeu va explicar que el projecte Masia 360 té una implicació molt important dels exjugadors del Club. "El projecte - va dir Bartomeu- preté aprofitar internament tot el coneixement que el Barça ha acumulant durant dècades perquè se'n puguin beneficiar tots els esportistes, entrenadors, educadors, les famílies i l'entorn del jugador". El president va afegir que "quan un jugador marxa, l'hem de seguir perquè un dia pugui tornar a ajudar que el Club sigui cada dia més gran. Necessitem el vostre ajut, segurament d'aquí a uns anys veurem un Barça on la majoria de càrrecs professionals estiguin ocupats per exjugadors que van estar a la casa i que tenen uns coneixements que poden ajudar a què el Club sigui més gran i més eficient". Ramon Alfonseda va mostrar la satisfacció de l'Agrupació perquè el Club "compti amb nosaltres com a part activa del Masia 360, som els autèntics representants del FC Barcelona i els seus valors i la història diu que hem d'anar sempre junts".

La consellera Munté, filla de l'exjugador del Barça Ferran Munté, va recordar "els temps en què acompanyava els meus pares a aquests sopars, per això no em sento com una convidada sinó com a part d'aquesta família".

 

Medalles als 50, 100, 200 i màxim golejador

Com és tradició, en el transcurs del Sopar Anual, presentat en aquesta ocasió per un aplaudit Pep Plaza, es van lliurar les medalles commemoratives als membres de l'ABJ que al llarg del 2016 han assolit la xifra de 50, 100 i 200 partits jugat acumulats amb l'associació. L'exjugador Javier Molina va recollir, el Trofeu "Juli Mocholi" al màxim golejador.

Medalla 50 partits

Pere Aleix
Javi Delgado
Paco Gómez
Sergio Martínez
Fernando Navarro
Carles Rexach
Eusebio Sacristán
Jordi Torcal
Marcos Zamora

 

Medalla 100 partits

Sergio Chavarría
Jonathan Ortuño

 

Medalla 200 partits

 

Salvador Miracle
Pere Segarra

 

Entre els exjugadors presents al sopar cal destacar la presència de Robert Fernández, secretari tècnic blaugrana; Carles Rexach, Josep Maria Fusté, Ronald de Boer,Paco Clos, Quique Costas, Josep Franch, Pau Garcia Castany, Andoni Goikoetxea, Josep M. Laredo, Vicens Martínez, Pere Valentí Mora, Josep Palau, Bartomeu Paredes, Josep Pérez Serer, Juan Carlos Rodríguez, Tente Sánchez, Joan Torrent, Joan Vilà i Rafael Zuviría. A més, també ha estat present l’exentrenador Laureano Ruiz.

"Només amb tu", el lipdub de l'Agrupació

Un centenar de membres de l'ABJ va participar en el lipdub que es va presentar durant el sopar, amb la música de la cançó "Només amb tu" dels Animal (Halley Records), exjugadors i simpatitzants de l'Agrupació volen explicar des d'un nou punt de vista quin és el dia a dia de l'Agrupació.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();