fcb.portal.reset.password

L'equip de l'Agrupació i els veterans de la PB Amer minuts abans de disputar el partit. | Pep Sau / ABJ

Els membres de l'Agrupació Barça Jugadors que van assistir a la jornada esportiva. | Pep Sau / ABJ

L'ABJ, la PB Amer i l'Ajuntament d'Amer es van intercanviar obsequis abans del 'match'. | Pep Sau / ABJ

Dissabte passat, 6 de maig, 16 exjugadors del FC Barcelona i membres de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) van formar l'equip que es va enfrontar als veterans del CF Amer amb motiu del 20è aniversari de la PB Amer

Abans de la celebració del partit, l'ABJ, la penya barcelonista i l'Ajuntament d'Amer es van intercanviar tota una sèrie d'obsequis. Un detall que demostra el vincles de respecte, admiració i barcelonisme que uneixen les entitats entre si. L'exjugador blaugrana i actual entrenador del CE Olot, Ramon Maria Calderé, va presenciar el partit.

Josep Palau, exjugador culer i membre de l'Agrupació Barça Jugadors, va ser l'entrenador de l'equip. "L'ambient va ser fenomenal. Puc escollir entre molts jugadors i és una pena perquè no tots poden venir. Tot i així, sempre intento rotar l'equip i comptar amb tots els que volen participar", comenta 'Cuca'.

En finalitzar el partit, el marcador va lluir una diferència remarcable: 3 a 10 a favor de l'equip de l'Agrupació. El fons físic i la qualitat tècnica va acabar decantant el partit. L'enfrontament va generar força interès i, tot i que el primer equip del FC Barcelona jugava a la mateixa hora, molta gent es va apropar al camp municipal d'Amer.

La jornada de germanor entre institucions va acabar amb una botifarrada al mateix camp. Va suposar la cloenda perfecta d'un dia que va anar més enllà del futbol. "Els jugadors vam compartir més que jugades i gols", comenta 'Cuca'. Fa més de 10 anys que Palau és entrenador a l'Agrupació, però dissabte va jugar els últims 15 minuts del partit aprofitant els diferents contratemps de l'equip. "No estava previst, però per mi sempre serà un honor vestir la samarreta del Barça".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();