fcb.portal.reset.password

L'equip femení va tornar a guanyar contra les veteranes de la UE Vilassar de Mar. | Jordi López / ABJ

L'equip femení de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va jugar el divendres 16 de juny el seu segon partit d'entrenament contra les veteranes de la UE Vilassar de Mar. Aquest nou test va ser favorable per a les blaugrana, ja que va guanyar per 6 a 1. Fa dos mesos, a l'abril, es va disputar el primer partit de l'ABJ Femení, que va ser contra el mateix equip i que va finalitzar amb victòria culer per 5 a 2. És per això que va ser una bona oportunitat per posar-se de nou a prova, revalidar el triomf i recuperar les bones sensacions.

"Cada vegada anem a millor. Entrenem quasi tots els divendres, però jugar partits és diferent, ens motiva més. Ara també s'han afegit noies noves i això és positiu. De mica en mica es van assabentant i es van sumant. Pas a pas", comenta Flor de Luna Pila, exjugadora del FC Barcelona i membre de l'ABJ.

L'equip farà vacances a l'agost però continuarà amb els seus entrenaments fins aleshores, ja que el 21 de juliol se celebrarà un partit homenatge a l'exjugadora del FC Barcelona Vanessa Laborda, que ens va deixar l'any passat víctima del càncer.

L'ABJ Femení, en sintonia

Aida Garcia parla amb la seva capitana, Noemí Rubio, durant el descans del partit | Jordi López / ABJ

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();