fcb.portal.reset.password

Jugadors i simpatitzants de l'ABJ han rebut les insígnies pels seus 25 i 10 anys d'antiguitat. | David Cuella / ABJ

L'exjugador Tente Sánchez, amb 25 anys a l'ABJ, ha rebut la insígnia de mans de Ramon Alfonseda, Josep M. Fusté i Silvio Elias. | David Cuella / ABJ

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha lliurat aquest dissabte 25 de febrer les insígnies als membres de l'entitat amb 25 i 10 anys d'antiguitat. L'Avantllotja del Camp Nou ha acollit un acte en què 70 exjugadors i simpatitzants de l'ABJ han rebut el reconeixement de l'associació per la seva fidelitat. Exjugadors com Tente Sánchez, Paco Martínez o Manolo Martínez han rebut la insígnia de mans del president de l'ABJ, Ramon Alfonseda, l'expresident Josep Maria Fusté, i el directiu del FC Barcelona, Silvio Elias.

En l'acte d'avui s'han repartit els escuts de bronze (10 anys) i de plata (25 anys) a aquells membres de l'entitat que s'hi van adherir els anys 1990, 1991, 2005 i 2006. Per a ells, Ramon Alfonseda ha tingut unes paraules d'agraïment i ha afegit que durant aquests 58 anys l'ABJ ha engegat molts projectes i que en l'actualitat se n'estan posant en marxa per ajudar a fer encara més gran el Club. De la seva banda, Silvio Elias ha volgut remarcar l'estreta relació entre el FC Barcelona i el col·lectiu dels seus exjugadors.

 

3.370 visitants del Tour en una jornada molt especial

Tente Sánchez, Ferran Olivella, Salvador Sadurní i Paco Clos van ser 4 dels 9 exjugadors del Barça que van participar en la primera edició del Dia ABJ. | David Cuella / ABJ

L'acte de lliurament d'insígnies s'ha inclòs dins el programa d'actes del Dia ABJ, organitzat per celebrar el 58è aniversari de la constitució oficial de l'Agrupació. Durant tot el dissabte, els 3.370 visitants del Tour del Museu del FC Barcelona han passat per la Seu Social de l'ABJ, situada a l'interior del Camp Nou. Paral·lelament, exjugadors del Club i membres de l'ABJ han estat presents al llarg de l'itinerari del Tour: Paco Clos, Ferran Olivella, Tente Sánchez, Salvador Sadurní, Joan Vilà, Paco Martínez i Pere Valentí Mora; també dues de les pioneres del futbol femení al Barça, Núria Llansà i Carme Nieto.

Insígnies de l'ABJ a exjugadors del FC Barcelona

Insígnia 25 anys a exjugadors del FC Barcelona
Félix Barrado
Ramon Bruch
Miguel Ángel Fernández
José Luis Flores
Josep Lluís Genovart
Paco Martínez
Pep Molet
Josep Navarro
Miquel Pallarès
Joan Ramon Puig Solsona
Jaume Roca
Tente Sánchez
Bonaventura Silvente

Insígnia 10 anys a exjugadors del FC Barcelona
Jordi Aguilar
Ramon Alabart
Joaquín Álvarez
Jordi Balañà
Josep Belles
Tomás Bermejo
Joaquim Corominas
JOsep Maria Garcia Castel
Fernando Gil
Alex Giménez
Joan Carles Hidalgo
Manuel Longino
Albert Máiquez
Manolo Martínez
Jonathan Ortuño
Ramon Pla
Miguel Quílez
Enric Silvestre
Fernando Tesán
Daniel Vives

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();