fcb.portal.reset.password

El cursos formatius del segon trimestre de l'ABJ començaran a finals d'abril. | ABJ

73 exjugadors del FC Barcelona han pres part en el programa de formació de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) del primer trimestre. Fa pocs dies que ja han acabat els quatre cursos d'idiomes d'anglès i català per a membres de l'ABJ. Al mateix temps, la formació per entrenadors de nivell bàsic i avançat funcionen a bon ritme i ja han començat les sessions pràctiques.

Els cursos formatius programats per al primer trimestre per l'ABJ van finalitzar la setmana passada amb una bona rebuda per part dels alumnes. Des del gener fins al març s'han desenvolupat quatre accions formatives a l'Agrupació: Català, English Conversation II, English for Football & Business i First Steps in English. En total, han sigut gairebé 40 els alumnes inscrits.

L'objectiu de seguir potenciant les habilitats comunicatives dels alumnes en diferents contextos del català i l'anglès, així com consolidar elements treballats en anteriors trimestres, ha sigut un èxit. La formació contínua en anglès és un reclam important entre els socis. Per això, l'Agrupació disposa d'una oferta formativa que els permeti reforçar aquesta competència lingüística al llarg de tot l'any.

Xavi Moro, exjugador del FC Barcelona i membre de l'ABJ, és un dels alumnes avançats dels cursos d'anglès. Aquest trimestre ha assistit a English for Football & Business. "Avui en dia és molt important l'anglès. És per això que veig molt bé que l'ABJ disposi d'aquest tipus de formacions. En el meu cas, l'estic perfeccionant per poder fer estades laborals als Estats Units", comenta Moro.

L'Àrea de Formació i Desenvolupament de l'ABJ és l'encarregada de satisfer aquestes necessitats formatives dels exjugadors i des d'on es treballa de cara al seu futur perquè puguin afrontar nous reptes professionals. Sota aquestes premisses, a finals d'aquest mes d'abril es posarà en marxa el segon trimestre. L'ABJ seguirà fent una aposta decidida per l'anglès oferint tres nivells de la llengua (inicial, intermedi i avançat): Elementary English+, per a persones amb un nivell inicial de la llengua; Fluent English, per a persones amb un nivell intermedi que vulguin reforçar especialment la seva expressió oral; i English for Sport & Business, per a persones que vulguin reforçar l'anglès en contextos comunicatius dins el món de l'empresa i l'esport.

També es presentaran dues propostes formatives innovadores: un taller de caràcter esportiu dirigit a entrenadors, Equips Cohesionats, Equips Guanyadors i una altra dins l'àmbit de les competències professionals bàsiques, Excel per a Negocis i Empresa.

En marxa les sessions pràctiques dels cursos d'entrenador

Sergio Ruiz / ABJ

Els dos cursos d'entrenador (bàsic i avançat) de futbol organitzats per l'Agrupació Barça Jugadors segueixen a bon ritme. A les sessions tèoriques a la sala de formació del Camp Nou, s'hi han afegit les primeres classes sobre el terreny de joc. 33 alumnes, entre exjugadors, jugadores del FCB Femení i residents de la Masia i la FCB Escola, assisteixen a les classes que els permetran accedir als títols expedits per la Federació Catalana de Futbol.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();