fcb.portal.reset.password

Amb el Club de Futbol Sanyi, a Beijing, l'ABJ podria establir una col·laboració de transferència de coneixements. | ABJ

El president de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ), Ramon Alfonseda, i el director, Luis Ortiz de Zevallos, han visitat recentment la ciutat de Beijing (Xina) en una missió institucional en què han representat l’Agrupació per a difondre la seva tasca i cercar noves aliances a l’Àsia.

Organitzada per l’entitat Indescat, el clúster que aglutina empreses i centres de recerca vinculats al món de l’esport català, la participació de l’ABJ en aquesta missió respon a la seva voluntat d'oferir noves oportunitats laborals per a exjugadors del FC Barcelona i la de buscar més oportunitats de creixement a nivell d'activitat.

Els objectius del viatge eren diversos. En primer lloc i com a “funció social” a què respon l’Agrupació, una de les intencions era buscar nous espais on els entrenadors formats a l’ABJ puguin tenir oportunitats laborals. Ja al 2016 l'ABJ va aconseguir gràcies a la presència en un congrés als Estats Units obrir les portes a fins a vint posicions d’entrenador. En segon lloc, l’ABJ es va oferir per organitzar xerrades, assessorament, entrenaments i partits. A més, en col·laboració amb la FCB Escola, es va contemplar la possibilitat d’organitzar colònies de futbol per a infants de la Xina.

Un tret que es va mantenir  constant al llarg de les trobades amb les entitats xineses va ser l’interès per part d’aquestes en els valors del Barça. Alguns dels representants amb què van interactuar els representants de l’ABJ els van fer saber que “la cultura xinesa respecta molt el treball en valors”.

La delegació de l'ABJ va fer contacte amb organitzacions com el Club de futbol Sanyi, ubicat a la zona olímpica del Niu de Beijing, que que podrien estar interessats en perfils d’entrenadors amb experiència. També van intercanviar impressions amb Soda Soccer, un portal web de futbol, per a l’organització d’esdeveniments, i amb Hua Han Sports, organitzadors d’activitats esportives, per a treballar, entre altres àmbits, en futbol femení.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();