fcb.portal.reset.password

Un grup de nois participants en l'acció amb persones refugiades que l'ABJ va fer a Ioannina (Grècia) el novembre passat | EL JOC / ABJ

L’Agrupació Barça Jugadors i la Fundació FC Barcelona organitza aquest dijous 8 de juny una acció solidària amb les persones refugiades que viuen a l’illa de Lesbos (Grècia). L’objectiu d’aquesta acció és fomentar la integració social i sensibilitzar la comunitat internacional sobre la situació en què es troben milers de refugiats a Grècia i que estan a l’espera de ser ubicats a la resta de països de la Unió Europea. El president de l’Agrupació Barça Jugadors i patró de la Fundació FC Barcelona, Ramon Alfonseda, encapçalarà l’exepedició.

Sota el patrocini de la Fundació Stavros Niarchos i de la col·laboració de la Municipalitat de Lesbos, la delegació del FC Barcelona visitarà el camp de refugiats de Kara Tepe, on actualment hi viuen 700 persones refugiades, arribades a l’illa per mar des de Turquia i que procedeixen sobretot de Síria, Iraq i Afganistan. Una quinzena d’exjugadors del Club protagonitzarà un clínic que es farà amb 200 infants del camp de refugiats i també de la capital, Mitilene. La jornada culminarà amb un partit de veterans que es disputarà amb una selecció d’exjugadors grecs.

El novembre passat, l’Agrupació Barça Jugadors ja va organitzar una jornada de solidaritat amb els refugiats a Grècia. En aquella ocasió, l’acció es va gestionar amb l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR) i es va desenvolupar a Ioiannina.

Dijous, 8 de juny

 
Programa de la jornada
9.30 hores Visita al camp de refugiats de Kara Tepe
11.30 hores Clínic esportiu amb infants del camp de refugiats i de Mitilene.
18.30 hores Partit Veterans Grècia  – Barça Jugadors

Exjugadors participants a la jornada

Juliano Belletti
Edmilson de Moraes
Aloísio Pires
Sebastià Herrera
Josep Pérez Serer
Mario Alberto Rosas
Javier Delgado
Salvador Miracle
Joan Cañadas
Joan Blanquera
Jordi Martínez
Carles Rexach Itoiz
Òscar Ollés
Sergi Pérez
Sergio Chavarría
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();