fcb.portal.reset.password

La Crida de l’Agrupació sorteja una samarreta antiga del Barça entre tothom que comenti quin és el seu millor record d'un porter del primer equip

L'Agrupació Barça Jugadors convoca un concrus entre tots els aficionats blaugrana. La porteria és una de les demarcacions més exigents a Can Barça, on en qüestió de segons un jugadors pot convertir-se en heroi o blanc de totes les crítiques. En reconeixement dels grans porters que han defensat la meta blaugrana, a La Crida de l'Agrupació del mes de juliol demanem que ens expliqueu quin és el vostre millor record d'un porter del Barça.

Entre tots els participants se sortejarà una samarreta vintage del FC Barcelona, inspirada en les que vestien els jugadors blaugranes a la dècada dels anys 20. Els comentaris s'han de deixar a través del canal de Facebook de l'Agrupació (www.facebook.com/FCBjugadors). La data límit per participar és dilluns 11 de juliol  i el sorteig es farà l'endemà, dimarts 12 de juliol.

La Lliga de l'Urruti t'estimo, els 16 anys de Sadurní com a porter blaugrana, les aturades salvadores de Víctor Valdés contra l'Arsenal a la final de la Champions, els reflexes felins de Claudio Bravo, la tanda de penals contra el Göteborg la temporada 85/86, els cinc Trofeus Zamora de Ramallets, el regnat de Zubizarreta defensant la porteria del Dream Team... Són moltes les emocions i records que tornen a la memòria de l'aficionat culer quan recorda aquests porters. Volem compartir-les i recordar-les!

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();