fcb.portal.reset.password

Aquest diumenge 7 de maig a les 14.30 hores s'estrena a Barça TV una nova entrega del "Seguim en Joc", el programa de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ). Aquest capítol se centrarà en un reportatge sobre els jugadors que van fer història a Wembley el 1992.

Després de 25 anys de la consecució de la primera Copa d'Europa, alguns dels jugadors del Dream Team, com Bakero, Eusebio o Goikoetxea, explicaran com el vestidor blaugrana va esdevenir un equip guanyador gràcies a les relacions personals entre els jugadors i l'estil de joc que va implantar Johan Cruyff.

Manual per a no penjar les botes. Marcela Herrera, professora de Psicologia d'Alt Rendiment a la Universitat de Vic, exposarà els beneficis emocionals de mantenir la pràctica del futbol i l'esperit competitiu en els exjugadors.

Actualitat de l'ABJ. També es podrà veure tot el que ha passat a l'Agrupació en les darreres setmanes: l'Assemblea Anual, l'estrena del ABJ Femení, el clàssic del Barça Legends, el nou servei extern 'Coach Values' i les iniciatives solidàries de l'Agrupació.

Test ABJ. Finalment, Juan Manuel Asensi se sotmetrà al qüestionari del Seguim en Joc i repassarà les 11 temporades que va jugar al primer equip blaugrana.
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();