fcb.portal.reset.password

Ramon Alfonseda, president de l'ABJ, i els alts càrrecs de l'Ajuntament de Perpinyà durant la presentació de l'esdeveniment. | ABJ

La ciutat de Perpinyà serà la seu de la Setmana Barça Jugadors entre el 15 i el 17 de juny. Es tracta d’un esdeveniment en què l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) oferirà diferents activitats relacionades amb el FC Barcelona i els valors que identifiquen el Club. L’Ajuntament de Perpinyà i la Casa de la Generalitat de Perpinyà han col·laborat activament en l’organització d’aquesta activitat, amb l’objectiu de contribuir a enfortir els lligams amb el Sud a través del Barça.

L’alcalde de Perpinyà, Jean Marc Pujol, el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, i el Director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Josep Puigbert han presentat els detalls de la Setmana Barça Jugadors. Els actes culminaran amb la Trobada Barça Jugadors, que es farà el dissabte 17 de juny a l’Estadi Aimé Giral i que reunirà més de 200 exjugadors de totes les categories del FC Barcelona i els seus acompanyants.

Entre els actes gratuïts organitzats, hi haurà sessions tècniques de futbol dirigides a infants i també a adults;  una xerrada de Lobo Carrasco, exjugador del Barça que també va jugar amb Socheaux durant dues temporades; i l’exposició de la maqueta del Nou Camp Nou, instal·lada a la Casa de la Generalitat. També hi haurà un acte dirigit a tots els aficionats blaugrana, on podran escoltar les vivències dels exjugadors del Barça i també una visita a un liceu de la ciutat. A més, el dia 17 de juny també està prevista la presència al Castellet de l’autocar del Primer Equip del FC Barcelona i d’una representació dels trofeus més significatius que  ha guanyat el Club: la Lliga, la Champions i la Copa del Rei.

En paral·lel, un grup d’exjugadors del primer equip del FC Barcelona més grans de 65 anys arribaran ja a Perpinyà el dijous 16 de juny, on participaran d’un cap de setmana de gaudi i convivència. Combinaran les visites turístiques amb activitats socials i institucionals. Entre ells hi haurà veterans del Barça com José Antonio Zaldúa, Justo Tejada, Salvador Sadurní, Carles Rexach, Ferran Olivella o Josep Maria Fusté.

PROGRAMA SETMANA BARÇA JUGADORS

Del 12 a 25 de juny

Exposició: “Nou Espai Barça”

Casa de la Generalitat (1 Rue de la Fusterie)

Dijous, 15 de juny

Obertura de la Setmana Barça Jugadors

Recepció a la Folga 65

Ponència “Els jugadors del Barça a l’exili”

A càrrec de l’historiador del FC Barcelona, Carles Santacana

18.30 – Hotel Pams (Rue Emile Zola)

Divendres, 16 de juny

Xerrada “Enganxa’t a l’esport”

A càrrec de l’exjugador del FC Barcelona, Lobo Carrasco.

10 hores – Estadi Aimé Giral (Saló Prestige)

“Ens visita la història del Barça”, a un liceu de Perpinyà

15 hores

“Parlem del Barça”

Taula rodona amb els exjugadors del FC Barcelona, Carles Rexach, Lobo Carrasco i Josep Maria Fusté.

18 hores – Estadi Aimé Giral (Saló Prestige)

Barça Experience

Activitat futbolística per a majors de 35 anys.

19.30 hores – Estadi Aimé Giral

Inscripcions a: esteban.philippe@mairie-perpignan.com

Dissabte, 17 de juny

Barça Experience Mini.

Activitat futbolística per a infants de 9 a 12 anys.

10 i 11 hores – Estadi Aimé Giral

Inscripcions a: esteban.philippe@mairie-perpignan.com

Autocar oficial del FC Barcelona i les Copes

De 10 a 18 hores

El Castellet (Plaça de la Victòria)

Trobada Barça Jugadors

Vine a veure els partits de futbol entre els exjugadors del Barça

De 10 a 13.45 hores – Estadi Aimé Giral

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();