fcb.portal.reset.password

Aquest diumenge 2 d'abril a les 14.15 hores s'estrena a Barça TV una nova entrega del "Seguim en joc", el programa de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ). En aquest cas, el capítol se centrarà en l’emissió de tres reportatges.

En una nova iniciativa del projecte Masia 360 del FC Barcelona, el president de l'ABJ, Ramon Alfonseda i l'exjugador Jofre Mateu intercanviaran impressions amb el Cadet B del Barça sobre les seves etapes d'aprenentatge al futbol base del Club.

Manual per a no penjar les botes. Joan Boneu, responsable de pedicura de l'Agrupació, repassarà els consells bàsics per aconseguir comoditat als peus, i així evitar i prevenir lesions practicant futbol.

Experiència al Canadà. Jordi Martínez i Xavi Moro, exjugadors del Barça i membres de l'ABJ, explicaran la seva experiència com a entrenadors a un campus per a joves futbolistes al Canadà.

A banda d'aquestes peces informatives, el "Seguim en joc" també recollirà tota l'actualitat de l'Agrupació: la signatura del nou conveni de col·laboració entre l’ABJ i el FC Barcelona, el col·loqui “La dona al Barça” que va tenir lloc el dia internacional de la dona i la relació al llarg dels anys entre la Penya Barcelonista La Granada i l’Agrupació.

Finalment, Juan Carlos Rodríguez, qui va vestir la samarreta blaugrana entre el 1991 i el 1994, se sotmetrà al Test ABJ. El lateral esquerre titular a la final de Wembley repassarà la seva trajectòria com a culer.
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();