fcb.portal.reset.password

L'equip de l'ABJ i el Sta. Perpètua Veterans, després del partit.

L'equip de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va participar el passat dissabte 10 de setembre al partit amistós que organitzava l'equip de veterans de Santa Perpètua del Vallès, amb motiu del seu aniversari i de la festa major del poble. 

El tècnic de l'ABJ, Josep Ramírez Lico, ha assegurat que l'ambient va ser "perfecte" donat que va haver-hi "molta participació i bona convivència" entre tots dos equips. A més, l'entrenador s'ha mostrat satisfet en recordar que la victòria va ser pels blaugranes, que van guanyar per 11 a 4: "realment, van aportar el màxim que van poder".

L'equip de l'ABJ va estar format pels següents exjugadors: Andreu Ferrés, Sergio Martínez, Ignasi Grifé, Manuel Luna, Sergio Chavarría, Álvaro Gómez, Marcos Zamora, Jordi Torcal, David Fuentes, Landi, Xavi Molist, Dani Vila, Francesc Bel, i José Luis Domínguez. 

Acabat el partit, tots els jugadors van gaudir d'un aperitiu, i els de l'ABJ van tornar cap a Barcelona a veure el primer equip enfrontar-se contra l'Alavés al Camp Nou.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();