fcb.portal.reset.password

Els exjugadors del FC Barcelona i membres de l'ABJ que van participar al partit disputat al Prat de Llobregat. | ABJ

Dissabte passat, 27 de maig, 19 exjugadors del FC Barcelona i membres de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) van formar l’equip que va disputar un partit benèfic contra els Veterans El Prat. La jornada solidària va ser impulsada per l’Ajuntament del Prat de Llobregat i la Asociación Española Contra La Muerte Súbita.

Fa algunes setmanes, el president de la mencionada entitat, José Duran, es va posar en contacte amb l’ABJ per sol·licitar una col·laboració entre institucions. La seva associació va néixer el 2009 amb objectius molt determinats: la cardioprotecció en espais públics, la formació de persones en reanimació pulmonar i la donació de desfibril·ladors amb especial interès en l’àmbit esportiu i, més concretament, en el futbol amateur.

És per això que l’Agrupació no va dubtar en acceptar la iniciativa i fer tot el que estigués al seu abast per tal de donar suport a la feina que desenvolupa aquesta entitat. Al llarg dels darrers anys, gràcies a aquesta tasca molts centres esportius tenen ara un desfibril·lador. Els camps de futbol de l’Hospitalet de Llobregat, Cerdanyola, Cornellà o Sabadell són un exemple d’instal·lacions ja proveïdes dels recursos necessaris per combatre la mort sobtada.

L’Agrupació va donar a la causa una samarreta del FC Barcelona signada per Leo Messi i una altra vintage signada per exjugadors del conjunt blaugrana. L’objectiu és visibilitzar el treball d'aquesta organització i conscienciar els clubs, directius i institucions per tal de fer veure que aquests aparells mèdics aviat o tard salven vides.

 

CONVOCATÒRIA DEL PARTIT

Joan Garcia Orti  

Ignasi Grifé

Joan Carles Hidalgo

Salvador Pérez

Dani Vilà

José Manuel Guijo

Juan A. Orenes

Fernando Navarro

Sandor Kocsis

Joan Begueria

Enrique Salvador

Félix Barrado

Francisco Javier Aguilera

Anselm Bujardón

Pere Sánchez Albadalejo

Albert Máiquez

Enric Moret  

Josep Maria Pujol

Pepito Ramos

Paco Redón

Miquel Sangenís

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();