fcb.portal.reset.password

Durant la temporada més de 175 exjugadors del FC Barcelona participen a les activitats esportives de l'ABJ. | Cuella / ABJ

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha obert oficialment la temporada esportiva aquest dimarts. En un acte que s'ha fet a les instal·lacions del Miniestadi s'han reunit bona part dels 175 exjugadors del FC Barcelona que durant l'any participen a les activitats esportives - partits i entrenaments- de l'ABJ.

El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, ha mostrat la seva confiança en què d'aquí a uns anys, el Nou Espai Barça, permetrà que els exjugadors del Club disposin de més i millors instal·lacions per poder desenvolupar la seva activitat esportiva. De la seva banda, Pau Vilanova, directiu del FCB responsable de les relacions amb l'ABJ, ha agraït el compromís dels exjugadors amb el Club i els ha encoratjat a fixar-se com a reptes per a la nova temporada, "el disfrutar, el no perdre el caliu i al saber mantenir el més que un Club". El vicepresident esportiu de l'Agrupació, Josep Moratalla, ha agraït específicament la tasca que de l'staff de l'àrea, configurada per entrenadors, delegats, encarregats de material, fisios, metges i responsables de magatzem. 

Staff Esportiu de l'Agrupació

Els membres de l'staff esportiu han estat els primers en rebre la nova bossa esportiva de l'ABJ. | Cuella / ABJ

Entrenadors: Josep Palau, Josep Ramírez "Lico".

Responsable de material: Enric Castellà.

Massatgistes: Joan Boneu i Xavi Priego.

Metges: Ignasi Grifé i Miquel Pallarès.

Delegats: Sito Rengel, Paco Gómez, Eduardo Juan i Esteve Masferrer.

Suport entrenaments: Josep Marcet, Pere Aleix, Xavi Sin i Josep Domínguez.

Directius de l'Àrea: Josep Moratalla, Felix Barrado i Sergi Pérez.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();