fcb.portal.reset.password

Veterans del FC Barcelona, de Barruera i del Cadaqués van jugar l'homenatge. | VARIS

L'equip de l'ABJ es va desplaçar a la Vall de Boí amb l'autocar oficial del FC Barcelona. | VARIS

L'equip de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va participar en un triangular homenatge a Barruera (Vall de Boí, Alta Ribagorça) dissabte passat, dia 8 d’octubre. Els Veterans Vall de Boí havien organitzat aquesta trobada en honor a dos joves de la zona que van morir l’any passat de manera sobtada, en Carlos i en Dídac. 

El triangular es disputava entre l’equip local, els Veterans Vall de Boí, i els Veterans del Barça i de Cadaqués com a visitants. El primer partit, ABJ-Cadaqués, va concloure amb un 5-0 a favor dels blaugrana. Els golejadors van ser Landi (2), Molina (1), Marcos Zamora (1), i Álvaro Gómez (1). En el següent partit, Vall de Boí-ABJ, el resultat va ser de 2-0. Finalment, la disputa Vall de Boí-Cadaqués va resultar en 3-1. L’equip local va imposar-se com a vencedor de la jornada. 


Els exjugadors de l’ABJ que van participar en el triangular van ser Javi Botella, Miguel Guzmán, Sergio Martínez, Daniel Cusiné, Marcos Zamora, Javi Delgado, Álvaro Gómez, Javi Molina, Landi, Dani Vila, Francesc Bel, Jonathan Ortuño, Joan Garcia Orti, Dani Martínez, Andreu Ferrés, i Sergio Chavarría. Josep Ramírez va assistir-hi com a entrenador. Els blaugrana van obsequiar l’equip local amb dues samarretes de l’ABJ amb el noms impresos d’en Carlos i en Dídac, els dos nois a qui es retia homenatge.

Després del torneig, els convocats van poder gaudir d’un dinar popular, prosseguit d’una actuació a càrrec dels Acordionistes de la Ribagorça. Més tard, el Duo Mariachi va oferir un altre concert, previ a la bateria de bandes de ska, punk i rock que actuarien durant tota la tarda.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();