fcb.portal.reset.password

L'assemblea de l'Agrupació es va celebrar a l'Estadi del FC Barcelona. | Pedro Valero

El dimarts 15 de maig l’Agrupació Barça Jugadors va organitzar l’Assemblea Ordinària Anual pels seus socis i sòcies. Una reunió per recordar la tasca de l’ABJ i presentar les noves iniciatives que l’Agrupació vol posar en marxa anualment a l’abast de les persones que formen aquesta entitat. En el marc d’aquesta ponència, el president de l’Agrupació Ramon Alfonseda ha afirmat que està “molt orgullós de la capacitat de treball de la gent de l’Agrupació. Aquesta Agrupació, sempre que estiguem al costat del FC Barcelona, tenim un gran futur”.

Principals nous reptes

Per aquest curs 2018, l’Agrupació pretén continuar amb la integració d’exjugadors i exjugadores del primer equip i categories inferiors, a més d’adequar la formació a la demanda del mercat laboral al qual volen accedir els exjugadors o exjugadores de la casa a partir del foment de la formació amb segell Barça i dotar l’ABJ d’un pla estratègic en totes les seves àrees pels pròxims 3 anys. Igualment, la presidència de l’Agrupació vol millorar la transparència econòmica de l’entitat i consolidar el pla d’acollida pels nous socis i sòcies de l’Agrupació, pla que es basa en oferir reunions pels recent integrats a l’Agrupació i explicar-los l’essència d’aquesta.

Els principals objectius a llarg termini de l’ABJ consisteixen en enfortir cada cop més les relacions entre l’entitat i el Club per garantir l’ajut als exjugadors i exjugadores oferint formació basada en els valors blaugranes i fent també una tasca de recuperació de la història del Barça incloent totes les categories de manera equitativa.

Durant l’assemblea també es van aprovar canvis en la composició de la junta directiva. L’assemblea va validar la incorporació de Guillermo Amor, Edmilson de Moraes, Toño de la Cruz i Xevi Molist com a nous directius, que substitueixen Joan Puig (per defunció) i  a Josep Franch, Àngel Mur i Ferran Olivella.

Algunes dades de l’any 2017

Els directius de l'Agrupació van ser els responsables de donar de detalls dels diferents informes d'activitat. | Pedro Valero

783 socis, 87 més que el 2016, dels quals 35 són exjugadors o exjugadores

36 partits dels equips ABJ: 7 ells de l’equip femení i 7 dels 36 solidaris

2 exjugadors van rebre la beca ABJ per rebre una formació en anglès de 3 setmanes a Barcelona i 5 dies a Manchester en l’entorn del Manchester United. Després d’aquesta experiència, ambdós exjugadors han pogut trobar feina d’entrenadors a Dubai i Tailàndia. S’espera que aquest any 2018 es donin més beques per formar-se a l’estat espanyol en l’entorn de clubs de Segona Divisió.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();