fcb.portal.reset.password

El Barça Mini Experience a Calella va agrupar més d'una trentena d'infants | Joan Maria Arenaza

En el marc de la Setmana Barça Jugadors 2018, l'Agrupació Barça Jugadors va organitzar el Barça Mini Experience, un clínic per donar a conèixer als infants l'esperit del FC Barcelona a partir de compartir joc i experiències amb exjugadors blaugranes.

Una experiència que suposa poder traslladar als més petits la pràctica esportiva a partir del mètode del FC Barcelona mitjançant els coneixements d'exjugadors que ho han viscut i, en molts casos, han estat formats també com a tècnics a la casa. Una vivència enriquidora de poder gaudir unes hores de participar del futbol blaugrana en un ambient distès que aquest any ha consolidat la seva tercera edició a Calella.

Aquest clínic també va anar acompanyat de l'espectacle de titelles "Tant se val d'on venim" de la Fundació Barça amb col·laboració de La Creu Roja.

L'Antonio Cañizares, en Salva Pérez, en Joan Carles Hidalgo, en Marco Antonio Escobar, en David Forcat, en Marcos Zamora, en Javier Delgado i en Javier Botella van ser els exjugadors que van participar del clínic a Calella | Joan Maria Arenaza

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();