fcb.portal.reset.password

L'expedició de l'ABJ a la gespa de La Romareda | Jordi López

Lobo Carrasco durant el partit contra el càncer infantil, a Saragossa. | Jordi López / ABJ

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha participat a la 23a edició del partit solidari d'Aspanoa. L'amistós, jugat el diumenge 19 de novembre, va enfrontar al Saragossa i a l'ABJ amb un resultat de 2 a 0 pels aragonesos. Més enllà del resultat, els jugadors i les 18.000 persones que van assistir a La Romareda van presenciar que en aquest esdeveniment només hi ha un derrotat: el càncer.

Tant l'Agrupació com el Saragossa van presentar equips de luxe amb noms il·lustres com Lobo Carrasco, Xavier Sánchez Jara i Goiko per part culer i Xavi Aguado, Rubén Gracia "Cani" i Diogo per part aragonesa. Josep 'Cuca' Palau, entrenador de l'Agrupació, destaca el gran ambient al terreny de joc i a les graderies. "Hem gaudit d'un gran partit. El resultat no ens ha acompanyat tot i que hem tingut oportunitats, però teníem davant a un gran equip. Jugar amb 18.000 espectadors ha estat magnífic."

A la cita contra el càncer també van assistir Pau Garcia Castany, exjugador dels dos equips, i Francisco Romea, exjugador blaugrana i resident a Saragossa. Cap dels dos es va vestir de curt però van voler estar presents per donar suport a una causa tan transcendental com és el càncer infantil. Aquest esperit de col·laboració també ha estat un èxit en xifres per Aspanoa. Amb la nova iniciativa 'Fila Cero', que permet col·laborar a les persones que no poden assistir al partit, s'han aconseguit vendre 25.000 entrades, és a dir, 7.000 més de les que van assistir a l'Estadi.

Un reconeixement especial per a "Totó"

Els dos equips, amb una samarreta signada per a l'exjugador dels dos Clubs, Bartolomé Totó | Jordi López/ABJ

El partit de La Romareda va servir també per tenir un record especial per a Bartolomé Hernández "Totó", exjugador dels dos Clubs que està passant per moment delicat de salut. Els dos equips es van fer una fotografia amb una samarreta vintage del Barça signada per les dues expedicions. L'Agrupació s'encarregarà de fer-li arribar.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();