fcb.portal.reset.password

El Seguim en Joc presenta un nou capítol per recordar la figura del lateral dret Julio César Benítez el pròxim 1 d’abril a les 14.20 h per Barça TV

Jugador del FC Barcelona entre 1961 i 1968 amb una excepcional tècnica, la seva sobtada mort va commocionar als seus companys només dos dies abans del partit contra el Reial Madrid que pràcticament decidia la Lliga. El Club va demanar l’ajornament de l’encontre però la Real Federació Espanyola de Futbol va rebutjar aquesta petició. El resultat del partit va ser un empat a un que va concedir el títol estatal a l’equip blanc quan quedaven tres jornades pel final de la competició. Pocs mesos després, el Barça va guanyar la Copa del Generalíssimo aquella mateixa temporada de 1968 i va dedicar el títol a Benítez. Per això, amb el testimoni d’exjugadors blaugranes com José Antonio Zaldua, Joan Torrent o Josep María Fusté, l’Agrupació Barça Jugadors ha volgut retre homenatge a la memòria del futbolista uruguaià amb el relat de qui va compartir amb Julio Benítez plantilla i amistat.


L’espai mensual a Barça TV sobre l’Agrupació també comptarà aquest mes d’abril amb l’exjugador Jose Mari Bakero al Test ABJ i amb la salutació del també exjugador bosnià Meho Kodro. A més, el programa tractarà l'actualitat de l'ABJ i com fer-se gran amb èxit a partir de l’esport.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();