fcb.portal.reset.password

L'Agrupació i Vall Hebron esperen repetir l'èxit de la primera Tribuna Barça, que es va fer el dia del Clàssic al Bernabeu. | ABJ

L’Agrupació Barça Jugadors i l’Hospital Vall d’Hebron repetiran aquest diumenge 4 de febrer l’experiència que van posar en marxa en el Clàssic del 23 de desembre entre el Real Madrid i el Barça. Quatre exjugadors del Club veuran el partit de lliga entre el RCD Espanyol i el Barça al centre hospitalari amb els infants ingressats. De nou, exjugadors i pacients es reuniran a l’Espai Barça de l’Hospital Maternoinfantil de Vall d’Hebron per veure el derbi, en una acció solidària en què hi participaran quatre membres de l’Agrupació.

D’aquesta manera, des de Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari i l’Agrupació Barça Jugadors es vol oferir als nens ingressats la possibilitat de gaudir d’un Espanyol - Barça d’una forma diferent. Es tracta d’una acció que reafirma l’aposta de Vall d’Hebron per la humanització de l’estada dels nens ingressats i de l’Agrupació Barça Jugadors per mostrar la solidaritat dels exjugadors del Club.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();