fcb.portal.reset.password

Ramon Alfonseda, l'equip de l'Agrupació i els amics de l'Esteve Moner, a Òrrius durant els partits. | Sergio Ruiz

El diumenge 10 de setembre l'equip de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va participar en un torneig de futbol sala a Òrrius per recordar l'Esteve Moner, exjugador del FC Barcelona i membre de l'Agrupació que va morir el novembre passat als 44 anys a causa d'una malaltia.

Entre els integrants de l'equip de l'Agrupació n'hi havia que havien coincidit amb Moner com a integrants de l'equip de futbol indoor. Victor Muñoz, Pepito Ramos, Damià Abella, Santi Ezquerro o Antoni Pinilla van ser alguns dels membres de l'entitat que van vestir-se de curt per l'ocasió. Va encapçalar l'equip el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda.

Els altres equips també tenien una relació estreta amb l'exporter maresmenc, ja que molts dels jugadors havien estat companys seus a categories inferiors. També va destacar la presència d'alguns col·lectius. Els veterans del Vilassar de Mar, els Mossos d'Esquadra o els seus amics d'Òrrius van ser alguns dels equips que van participar en la jornada esportiva.

Davant dels seus familiars, Ramon Alfonseda va dedicar a Moner unes paraules en la inauguració del memorial que recordarà per sempre la figura de l'exfutbolista a la seva terra natal. L'Ajuntament d'Òrrius va reanomenar el seu pavelló esportiu amb el nom de l'Esteve Moner on lluirà un petit monument amb el seu nom i uns guants gravats.

Albert Tomàs, exjugador del Barça i amic de Moner, va ser l'encarregat d'aglutinar els diferents entorns de l'exporter per la jornada. "Va anar tot molt bé i va ser força emotiu. Agraeixo a l'Agrupació la seva predisposició i col·laboració, des de Ramon Alfonseda fins a directius i exjugadors", recalca Tomàs.

L'Agrupació també va fer entrega a la seva família d'una samarreta vintage de l'ABJ, una samarreta del Manchester City signada per Pep Guardiola i una pilota. Els actes van finalitzar amb altres discursos de l'entorn més proper a Moner.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();