fcb.portal.reset.password

Els exjugadors del Barça, Jofre Mateu i Xevi Molist, en plena explicació dels exercicis pràctics del 'Coach Values' | Sergio Ruiz / ABJ

La pràctica és fonamental per entrenar les habilitats del lideratge en el programa 'Coach Values' | Sergio Ruiz / ABJ

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha organitzat una nova sessió del programa 'Coach Values', dirigida a entitats o empreses que vulguin aprofundir en el treball dels valors del lideratge dels directius. A través de l'experiència dels exjugadors del FC Barcelona, i de la col·laboració de Miquel Lladó, professor del IESE, la sessió trasllada al terreny de joc habilitats com la comunicació o el treball en equip. 

En aquesta ocasió, els destinataris del 'Coach Values' de l'Agrupació han estat membres de Deppon, empresa de logística xinesa que manté relació amb l'escola de negocis IESE, col·laboradora de l'ABJ. La jornada va anar a càrrec del professor Miquel Lladó i dels exjugadors del FC Barcelona, Jofre Mateu, Xevi Molist i Jordi Martínez. El plat fort del dia va ser la sessió pràctica en els terrenys de joc del FC Barcelona de les diferents habilitats que van estar presents durant tot el programa: lideratge, comunicació i treball en equip. 3 de les característiques que per l'Agrupació defineixen un equip líder. A partir de l'experiència dels exjugadors blaugrana i dels exercicis proposats els usuaris van poder vivenciar aquests valors en la pròpia pell, no només com a espectadors.

Amb aquesta activitat, que és la segona vegada que es desenvolupa, l'Agrupació pretén posar en valor el coneixement i experiència dels exjugadors del FC Barcelona, més enllà de la tècnica futbolística, i amb una atenció especial als valors adquirits durant el seu pas pel Club.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();