fcb.portal.reset.password

El president de l'Agrupació va destacar l'aportació que fan del 0,5% del seu salari a l'entitat els jugadors del futbol professional. | ABJ

El president de l'Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, va participar aquest dilluns en una de les sessions de formació de l'Executive Master for International Players (MIP) al Camp Nou. Es tracta d'un curs de dos anys de durada organitzat per la UEFA i dirigit a exjugadors internacionals de futbol que vulguin formar-se en gestió esportiva. Entre aquests alumnes hi havia els exjugadors del FC Barcelona, i també membres de l'Agrupació, Gaizka Mendieta i Luis García.

La participació de l'Agrupació en aquesta sessió és fruit de la col·laboració amb el Barça Innovation Hub. En el transcurs de la sessió, Ramon Alfonseda va explicar la tasca que fa l'Agrupació a favor de la millora de la qualitat de vida dels exjugadors del Club, tant a nivell formatiu, laboral, assistencial i social. Una activitat que és possible de manera molt especial gràcies a l'aportació que el futbol professional blaugrana fa del 0,5% del seu salari a l'Agrupació. 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();