fcb.portal.reset.password

Disseny del catàleg del programa de formació del 2018

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha publicat la seva oferta formativa pel primer trimestre de l'any 2018. Els cursos que proposa l'agrupació són diversos i estan destinats als diferents públics que formen part de l'entitat, perquè ells són els principals protagonistes i els cursos s'adapten a les necessitats del soci.

Per al nou trimestre, l'ABJ inicia 4 nous cursos. El més destacat és l'"FCB Scouting: identificant el talent". Aquesta formació ve precedida de diferents cursos d'Scouting que ja s'han portat a terme, però amb la novetat que la dirigirà l'Àrea d'Scouting del FC Barcelona. Pel que fa a la tecnologia, l'ABJ enceta Whatsapp i missatgeria mòbil i "Entrena't amb Word i Excel" per aprofundir en els coneixements dels diferents àmbits. La darrera proposta inèdita a l'Agrupació és la "Psicologia Esportiva en Equips Femenins", un curs que confirma la integració de l'ABJ femenina a la institució i que ajuda a créixer al futbol femení.

Una de les apostes habituals que l'Agrupació ofereix als seus membres és l'aprenentatge de la llengua anglesa. És per això que posarà a disposició els cursos Elementary English, Intermediate English for Life & Work i Advanced Communicative English per els diferents nivells d'anglès dels socis.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();