fcb.portal.reset.password

Les exjugadores del FC Barcelona es troben cada cop més integrades a l’Agrupació. | David Cuella / ABJ

L'equip femení de l'Agrupació Barça Jugadors va disputar el seu darrer partit el 8 de juny contra el Pubilla Cases encaixant una derrota als camps del Miniestadi que donava simbòlicament final a la temporada de l'ABJ Femení abans de l'estiu. I diem simbòlicament perquè el 16 i el 17 de juny el Women's Seven Cup 2018, un torneig de Futbol 7 a Blanes. També el 30 de juny, les noies de l'Agrupació pujaran a Vilassar de Mar per disputar un amistós amb l'equip local.

El delegat de l'ABJ Femení, en David Forcat, destaca que l'últim rival de l'ABJ Femení era "un equip molt jove en comparació nostra i molt competitiu, i d'aquí es pot entendre el resultat. Vam tenir dues baixes durant el partit i pels pròxims partits volem estudiar més els nostres rivals per jugar partits més equilibrats".

Testimonis de l'ABJ Femení

Tot i la derrota de l'últim partit, Forcat destaca la bona aclimatació de les noies al nou cos tècnic d'aquest any: "Els resultats costen, però a poc a poc. Cada vegada venen més exjugadores a entrenar i jugar i hi ha un bon ambient del vestidor. L'objectiu és aprendre i jugar com ho fèiem abans al Barça". També l'exjugadora Silvia Mariano va reconèixer sobre el partit contra el Pubilla Cases que "la veritat és que vam fer un partit dolentíssim nosaltres. Però, el canvi d'entrenador aquest any, tot i aquesta derrota, ens ha fet millorar molt".

Fent balanç d'aquest nou any amb Joan Carles Hidalgo com a nou entrenador de l'equip, l'exjugadora Flor de Luna Pila destaca que tant ell com en David Forcat "han encaixat molt bé en el grup. S'ha augmentat el nombre de sòcies i partits amb diferents equips, gràcies a l'esforç i la col·laboració de totes i tots, tot i que és difícil trobar equips de veteranes. També hem anat a jugar fora a Grècia... Estem molt contentes".

Igualment, Pila també destaca la part activa que han pres les exjugadores en l'àrea de formació, els actes i la borsa de treball de l'ABJ: "A l'Agrupació ens formem mentre ens relacionem amb altres exjugadors, a part de col·laborar en actes solidaris i la Fundació. Ens agrada parlar dels valors apresos durant el nostre pas pel FC Barcelona perquè fer-ho ens omple personalment. A més, l'Agrupació també ens facilita el nostre futur laboral".

Sílvia Mariano conclou agraïnt "tot el que l'Agrupació m'ha ajudat en tots els sentits i la felicitat que sento de formar-ne part. Haver-me retrobat amb companyes i amigues per tornar a jugar ha estat una experiència perfecta! Es preocupen per formar-nos, ens preguntem què necessitem... demanen la nostra opinió sempre per millorar”.

Convocatòria del partit contra el Pubilla Cases

David Cuella / ABJ

Vanesa Cabeza
Alexandra Álvarez
Adelina Pastor
Esther Torrecilla
Carla Tomàs
Susana Galiana
Dolores Lamarca
Rosanna Miquel
Àfrica Ocaña
Cristina Pacheco
Vanesa Romero
Marisa Quiles
Veronica Treviño
Cristina Jiménez
Andrea Padrós
Maria Amo
Núria Suñé
Gemma Giró
Silvia Mariano
Pilar Puig
Paulina Ferre
Eva Riera

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();