fcb.portal.reset.password

El president, Ramon Alfonseda, encapçala la representació de l'Agrupació a la convenció de la USC a Philadelphia. | ABJ

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) assisteix una vegada més a la convenció de la United Soccer Coaches que se celebra a Philaldelphia entre el 17 i el 21 de gener. Aquest és el tercer any que l'ABJ està present en un dels esdeveniments futbolístics més rellevants dels Estats Units.

La representació de l'Agrupació està formada pel president Ramon Alfonseda i pel director Luis Ortiz de Zevallos. Per l'entitat blaugrana és una gran oportunitat estar presents en aquesta trobada on es reuneixen agents, clubs i empreses del sector procedents del continent americà. Per aquest motiu, l'organització d'aquest fòrum és una bona ocasió per cercar noves oportunitats de desenvolupament professional per als seus membres, en especial, a aquells exjugadors del FC Barcelona que volen ser o són entrenadors.

El futbol és un esport que als Estats Units encara no està consolidat. Per tant, és una bona oportunitat de mercat per als membres de l'Agrupació. Alguns d'ells ja han viscut una experiència i la intenció de l'ABJ és que els seus socis continuïn formant part dels projectes que sorgeixen a l'altre costat de l'Atlàntic.

Ramon Alfonseda amb Lynn Berling-Manuel, la CEO de l'United Soccer Coaches

ABJ

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();