fcb.portal.reset.password

L'Àrea Esportiva de l'Agrupació organitza cada any la festa per tancar la temporada, en aquesta ocasió al Min. | David Cuella / ABJ

L'ABJ Femení va participar per segon any en els partits d'estiu. | David Cuella / ABJ

L'Agrupació Barça Jugadors va celebrar aquest dimecres 13 de juny els partits que simbòlicament tanquen la temporada esportiva de l'entitat. Malgrat que els entrenaments dels equips de l'ABJ i també els partits no s'aturen durant els mesos d'estiu, especialment al juliol, és tradició que en aquestes dates es reuneixi tot el col·lectiu de l'Àrea Esportiva de l'ABJ per celebrar que s'acaba el curs. Durant el mateix acte, l'Agrupació també agraeix l'aportació del FC Barcelona, les empreses patrocinadors i de les persones que col·laboren de manera desinteressada amb l'entitat.

Al Mini s'hi van reunir, repartits en quatre partits, prop de 140 exjugadors i exjugadores del Club, membres de l'Agrupació, que durant l'any participen en els partits o bé en els entrenaments setmanals exclusius per a exfutbolistes blaugrana a les instal·lacions del Mini. En aquesta ocasió, els jugadors van canviar l'habitual camp 3 per la gespa del Miniestadi, on alguns d'ells hi havien jugat partits oficials defensant la samarreta blaugrana.

Al final de l'activitat esportiva, tots els assistents es van trobar a la Sala Roma del Camp Nou, on van sopar amb la presència de Pau Vilanova, directiu del FC Barcelona responsable de les relacions amb l'Agrupació, que els va dirigir unes paraules en companyia del president de l'entitat, Ramon Alfonseda, i el vicepresidènt i responsable de l'Àrea Esportiva, Josep Moratalla. Els directius van tenir un reconeixement per la tasca esportiva de l'Agrupació, especialment per als entrenadors, equip mèdic, responsables de material, delegats i tots els col·laboradors de l'àrea.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();