fcb.portal.reset.password

Els directius de l'Agrupació es van reunir aquest dijous 28 de setembre. | ABJ

Aquest dijous 28 de setembre es va reunir la junta directiva de l'Agrupació Barça Jugadors, en una reunió que va servir per revisar la tasca realitzada per l'entitat durant els mesos d'estiu i conèixer de ben a prop les iniciatives en què s'estan treballant.

 

Internacional: bona valoració de les Beques i dels partits de Legends

L'Agrupació van fer una valoració positiva del projecte que ha permès que dos exjugadors del FC Barcelona amb formació tècnica poguessin ampliar coneixements esportius i també millorar el seu anglès, en una estada amb el Manchester United. També a Manchester va jugar l'equip dels Barça Legends, amb qui va viatjar una delegació de l'Agrupació, igual que en el desplaçament d'aquest equip a Bulgària. L'activitat esportiva de l'estiu es va completar amb diversos compromisos dels equips masculins i femení de l'entitat. La junta destaca els partits d'homenatge pòstum als exjugadors Esteve Moner i Vanesa Laborda, i el centenari del futbol a Cervera.

 

Formació: en marxa els cursos del trimestre

Aquesta setmana han començat els cursos que l'Agrupació organitza per a exjugadors del FC Barcelona. Totes les propostes han gaudit de bona acceptació i s'han iniciat amb normalitat. La formació és un instrument de millora professional per als exjugadors del Club, aspecte que la junta vol mantenir i potenciar. Una eina que permetrà millorar entre d'altres l'oferta formativa de l'Agrupació és el CRM, un dels projectes de l'àmbit social en què s'està treballant.

 

Amb el Club i les institucions

La junta també va conèixer les xifres de participació d'exjugadors en actes de Penyes Barcelonistes, 21 durant els mesos de juliol, agost i setembre. Pel que fa als actes amb el FC Barcelona, l'Agrupació ha estat representada en el tancament de la campanya de donació de sang impulsada per la FCB Fundació, l'ofrena de la Diada Nacional i la primera pedra de l'estadi Johan Cruyff. Així mateix, s'estan gestant nous projectes de col·laboració amb l'Hospital de la Vall d'Hebron i la Direcció General de Civisme.

 

Nous membres de l'Agrupació

Socis Jugadors o Exjugadors

 

Simpatitzants

  • Carmen Camps
  • Josep Maria Corbella
  • Antonio Negro
  • Celia Sánchez
  • José Evaristo Serno
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();