fcb.portal.reset.password

La consellera Neus Munté, va presidir el Sopar Anual de l'ABJ de l'any passat. | Cuella / ABJ

L’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) celebrarà el seu Sopar Anual aquest divendres 1 de desembre a Barcelona. La trobada, un dels actes més tradicionals de l'entitat, permetrà valorar la feina feta durant tot el curs, retrobar-se amb companys i recordar els moments viscuts al Club en un atomosfera festiva i de germanor.

Està previst que a la cita hi assisteixin unes 400 persones entre les quals destaquen el secretari general de l'esport, Gerard Figueras, i les màximes autoritats del Club i de l’Agrupació, Josep Maria Bartomeu i Ramon Alfonseda. Pel que fa a exjugadors, estaran presents convidats il·lustres com Carles Rexach, Josep Maria Fusté, Jose Mari Bakero, Chapi Ferrer i Guillermo Amor entre d’altres.

Al llarg del sopar, que estarà copresentat pel periodista Pere Escobar, es lliuraran les medalles als exjugadors del Barça que durant aquest any han arribat als 50 o 100 partits amb l'Agrupació, així com també el trofeuJuli Mocholi als màxims golejadors. Així mateix, durant l'acte es presentarà un vídeo protagonitzat per desenes de membres de l'Agrupació, i del qual fins el moment només se n'ha vist un petit tast.

Com a novetat d'aquest any, el Sopar de l'Agrupació tindrà un fil ambiental basat en l'espectacle de varietats ‘The Little Night Cabaret’  a càrrec de Bianchini Produccions.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();