fcb.portal.reset.password

Ramon Alfonseda, amb Ramon Bernaus i Jaume Binefa, responsables del centenari del futbol a Cervera. | ABJ

L’equip de l’Agrupació Barça Jugadors jugarà el proper 16 de setembre per la commemoració del centenari del futbol a Cervera. El partit entre els exjugadors del FC Barcelona i els del CE Cervera clourà una jornada d’activitats per tancar la celebració dels 100 anys de la pràctica estable del futbol a la capital de la Segarra. Aquest dimecres s’ha firmat el conveni que preveu la participació de l’Agrupació en aquest esdeveniment. El van signar el president de l’ABJ, Ramon Alfonseda, i el president del CE Cervera, Ramon Bernaus.

Segons va comentar Alfonseda, “l’Agrupació vol fer costat a la ciutat de Cervera en una data tan significativa pel club i la història esportiva de la ciutat”. També va anunciar que no es descarta que es puguin proposar més accions vinculades al Barça, a més del partit de l’equip de l’Agrupació.

La jornada del 16 de setembre inclourà partits de futbol entre equips de diferents categories de Cervera i d’altres localitats, i culminarà amb l’amistós de veterans entre el CE Cervera i l’Agrupació. Paral·lelament, està prevista l’elaboració d’una exposició sobre el centenari i l’edició d’un llibre commemoratiu.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();