fcb.portal.reset.password

Els participants a la segona jornada de formació pels exjugadors assistents a les Penyes | Germán Parga / FCB

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va organitzar l'1 de desembre passat la segona jornada de formació amb una vintena d'exjugadors que assisteixen a les Penyes Barcelonistes en representació de l'Agrupació i del Club. L'objectiu d'aquesta activitat és que els protagonistes comparteixin les seves vivències en aquests actes i rebin unes orientacions de com han d'afrontar les seves intervencions.

Ramon Alfonseda, president de l'ABJ i Pau Vilanova, directiu del FC Barcelona responsable de les relacions amb l'ABJ, van donar la benvinguda a tots els assistents. A l'activitat també van intervenir Luis Ortiz de Zevallos, director gerent de l'ABJ i Joan Camps, Director de la Confederació Mundial de Penyes. Un cop finalitzats els parlaments, els exjugadors van portar a terme una sessió de treball a càrrec d'aPortada Comunicació. Cristina Salvador, directora de l'empresa i Francesc Vila, Consultor sènior, van dirigir una formació per orientar als exjugadors i exjugadores en els procediments que han d'utilitzar en les seves visites a les penyes barcelonistes.

L'ABJ i el FC Barcelona són conscients de la importància de les penyes, per aquest motiu troben molt enriquidor que els seus representants rebin formacions, tant pel desenvolupament personal de l'exjugador com per la qualitat dels actes. Els exjugadors també van poder visitar la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en la qual van gaudir d'un dinar i van poder conèixer les instal·lacions de La Masia.

Treballant i compartint experiències

Germán Parga / FCB

Exjugadors del Club assistents a la Jornada de Formació

José Joaquín Albaladejo
Juan José Almagro
Juan Manuel Asensi
Paco Clos
Joan Estella
Paco Fortes
Pau Garcia Castany
Ivan Iglesias
Xavier Sanchez Jara
Pere Valentí Mora
Paco Nieto
Carme Nieto
Bartomeu Paredes
Juan Carlos Rodríguez
Ricardo Serna
Adjutori Serrat
Manolo Tomé
Joan Torrent
Joan Vilà
Rafael Zuviría

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();