fcb.portal.reset.password

Pep Boada, responsable del departament d'observadors del FC Barcelona, va ser l'encarregat d'obrir el curs "FCB Scouting" per a exjugadors del Club. | Pedro Valero / ABJ

La psicòloga Marcela Herrera imparteix la formació sobre psicologia esportiva en equips femenins. | ABJ

Un curs per conèixer el funcionament i el mètode de treball del departament d’scouting del FC Barcelona és el que ha obtingut més bona acollida d’aquest trimestre a l’àrea de Formació de l’Agrupació. Més de 20 membres de l’ABJ segueixen les sessions d’aquest curs pensat per donar més eines pràctiques per als futurs professionals de l’àmbit esportiu i que ofereix la possibilitat de saber com treballa un dels departaments estratègics més importants del Club. El responsable del departament d'observadors, Pep Boada, va donar la benvinguda al curs.

El programa formatiu del trimestre es completa una altra novetat, “Psicologia esportiva en equips femenins”, dissenyat per a aquelles persones, moltes exjugadores, que volen conèixer més a fons la gestió d’aquest tipus d’equips. Bona part dels alumnes d'aquesta formació són exjugadores del Club que busquen especialització en tècnica esportiva.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();