fcb.portal.reset.password

Chavarría va participar en nombrosos partits de l'Agrupació, com el Torneig contra les Malalties Minoritàries que es va jugar a Sabadell el mes de juliol. | VLO / Sergio Ruiz / ABJ

  VLO / Sergio Ruiz / ABJ

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) està de dol. Un dels seus membres, Sergio Chavarría, ha mort aquest dissabte a Barcelona als 43 anys. L'exjugador del FC Barcelona no ha pogut superar un infart fulminant que va patir el dia abans i que li havia ocasionat danys cerebrals irreparables. Chavarría va patir l'infart després de l'entrenament habitual dels divendres, a les instal·lacions del Miniestadi.

Chavarría era una persona molt activa a l'Agrupació, especialment en l'àrea esportiva, on participava de manera habitual en nombrosos partits de l'equip d'exjugadors del Club. Va ser un dels integrants del partit del centenari del Cervera, jugat el 16 de setembre. També havia participat en viatges com el que l'Agrupació i la Fundació FC Barcelona van organitzar a Lesbos, el mes de juny. Chavarría també era alumne de l'àrea de formació de l'associació.

Sergio Chavarría (16/12/1973) havia jugat a diferents categories fins al Juvenil del FC Barcelona, el RCD Espanyol i el Trajana CF.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();