fcb.portal.reset.password

Foto de família abans de finalitzar l'acte de obertura de l'ABJ masculí. | David Cuella / ABJ

Josep Moratalla i Pau Vilanova amb els integrants de l'staff tècnic de l'Agrupació. | David Cuella / ABJ

El dimarts 19 de setembre va tenir lloc l'acte d'obertura de la temporada esportiva 2017-2018 de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ). Josep Moratalla, vicepresident esportiu de l'Agrupació, i Pau Vilanova, directiu del FC Barcelona responsable de les relacions amb l'ABJ, van presidir la cita que va servir per donar la benvinguda als membres de l'entitat en aquest nou any esportiu.

"Vull agrair a totes les persones de l'Agrupació que fan possible el funcionament de l'Àrea esportiva, des dels membres de la comissió, delegats, responsables de material, coordinadors del +55, l'equip mèdic i els supervisors d'entrenaments. Tenim la sort de tenir un gran equip humà", va puntualitzar Moratalla durant el seu discurs. El vicepresident de l'entitat també va recordar que des de l'Agrupació es treballa perquè tots els exjugadors del Club puguin participar en les activitats esportives, és per això que "és important passar el control de salut amb els Serveis Mèdics del Club".

L'acte també va comptar amb la presència dels membres de l'staff tècnic de l'Agrupació: els entrenadors Josep 'Cuca' Palau i Josep 'Lico' Ramírez; els delegats Sito Rengel, Esteve Masferrer i Eduardo Juan; el responsable del material Enric Castellà; els coordinadors de l'equip +55 Paco Gómez, Pere Aleix Fernández i Xavi Sin; els integrants de l'equip mèdic Dr. Ignasi Grifé, Dr. Miquel Pallarès, Xavi Priego i Joan Boneu; i el supervisor dels entrenaments Josep Domínguez. Així mateix, l'Agrupació els va lliurar la roba d'entrenament d'aquesta temporada.

Vilanova va tancar l'acte d'obertura desitjant una bona temporada a tota la família de l'Agrupació. "Que per molts anys pugueu continuar mantenint viva la flama del barcelonisme i l'amistat", va expressar el directiu del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();