fcb.portal.reset.password

La protagonista de la jornada, l'Edurne, rep un obsequi per part de l'Agrupació Barça Jugadors | JM Arenaza

L’equip de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va diputar un partit solidari el dissabte 2 de setembre a Pineda de Mar. Els jugadors de l’entitat es van enfrontar a un combinat d’exfutbolistes del Maresme dins l’acte 'Edurne, lluitem amb tu'.

L’objectiu de la jornada era recaptar fons per l’Edurne, una nena resident a Pineda que lluita contra el càncer. Els actes van començar amb el partit de futbol a Can Xaubet on els amics exjugadors de la família de l’Edurne van formar l’equip que va jugar contra l’Agrupació. Unes 300 persones hi van assistir al 'matx'.

"Sempre és un plaer participar en causes com aquestes. Dins i fora del camp va ser tot perfecte. Va ser una jornada entranyable”, comenta Josep “Lico” Ramírez, entrenador de l’equip de l’Agrupació.

El marcador final va ser favorable a l’Agrupació (0-5). Exfutbolistes del FC Barcelona de renom, com Ramon Calderé, Pepito Ramos, Tente Sánchez o Miquel Corominas, van estar presents a l’acte benèfic.

Després del partit van haver actuacions i un sopar solidari organitzat per la Confraria de Poble Nou, que va rebre la col·laboració de l’Ajuntament de Pineda i l’Agrupació Barça Jugadors.

Convocatòria de l'ABJ

JM Arenaza

Jordi Vallecillo  

Jaume Llaveria

Javi Botella  

Sergi Pérez

Jordi Rebollo

Xavi Priego

Joan Blanquera  

Sergio Chavarría

Javi Delgado  

Javi Molina

Carles Rexach II  

Marco A. Escobar

Miquel Corominas  

Tente Sánchez

Pepito Ramos  

Sergio Martínez

David Fuentes  

Javi Vilches

Landi

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();