fcb.portal.reset.password

La formació El Joc del Barça, Model i Metodologia anirà a càrrec d'en Joan Vilà, Responsable de la Metodologia del FCB | Pedro Valero

L’Agrupació Barça Jugadors enceta el segon trimestre del 2018 amb una nova oferta formativa. Joan Vilà, Responsable de l’Àrea de Metodologia del FC Barcelona i directiu de l'ABJ, impartirà la formació estrella d’aquest trimestre en l’àmbit esportiu: El Joc del Barça, Model i Metodologia. L’objectiu d’aquest curs és ampliar coneixements sobre el model Barça a partir de treballar en profunditat la idea de joc blaugrana. Una tecnificació teòrica i pràctica pensada per entrenadors professionals exjugadors o exjugadores del FCB que vulguin ampliar els seus coneixements futbolístics. És per aquest motiu que per inscriure’s a aquesta formació es requereix disposar del títol de segon nivell d’entrenador i acreditar una experiència mínima de dos anys com a entrenador de futbol.


Pel que fa a la resta de formacions del segon trimestre 2018, l’Agrupació ofereix 5 cursos més:

  • Introducció al Marketing i Patrocini Esportiu, per facilitar a l’alumne tècniques bàsiques per reconèixer oportunitats de negoci, establir estratègies, optimitzar recursos i analitzar la informació amb criteri.
  • Comunicació Eficaç, per construir un discurs efectiu, impactant, per captar l’interès de l’interlocutor.
  • Llegir per Parlar, Llegir per Aprendre, un taller ludicoformatiu per treballar l’habilitat de parlar en públic i la compressió lectora de diferents textos.
  • Iniciació al Ioga Mindfulness, perquè els alumnes experimentin els grans beneficis que aporta la pràctica d’aquesta tècnica.
  • Learning English, per aprendre la llengua anglesa treballant per tasques, projectes i conversa en 3 nivells diferents: Pre-intermediate, Intermediate i Advanced.


El període d’inscripció estarà obert pels socis exjugadors i sòcies exjugadores de l’Agrupació fins al dimarts 3 d’abril.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();