fcb.portal.reset.password

 

El jugador del FC Barcelona, Sergi Roberto, rebrà aquest dilluns 11 de desembre el Premi Barça Jugadors, guardó de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) que el distingeix com a jugador del Barça amb més joc net durant la temporada 2016-17.

L’acte tindrà lloc a les 13 hores a l’Auditori 1899 del FC Barcelona i estarà encapçalat pel president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el president de l’ABJ, Ramon Alfonseda. Un jurat convocat per l’Agrupació va decidir en finalitzar la temporada concedir-li la distinció al jugador reusenc per la seva humilitat i facilitat per adaptar-se en tot moment a les necessitats de l’equip. El jugador representa l’essència dels valors de La Masia i és un mirall per les noves generacions de culers: amb treball i il·lusió tot és possible.

En el mateix acte també es farà una menció especial a Martí Vergés, jugador del Barça entre 1956 i 1966 i que, en cas d’haver existit el guardó en aquella època, l’hagués pogut rebre pel seu joc net. La família de Vergés recollirà la menció.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();