fcb.portal.reset.password

Sergi Roberto ha rebut el Premi Barça Jugadors, que l'Agrupació concedeix al jugador del Barça amb millor joc net. | David Cuella / ABJ

El jugador del Barça, Sergi Roberto, ha rebut aquest dilluns al migdia el Premi Barça Jugadors pel seu joc net durant la temporada passada amb el primer equip. Ha culminat així el procés promogut un any més per l'Agrupació Barça Jugadors per distingir el jugador del primer equip que destaca més pels seus valors i cavallerositat al llarg de tota la campanya. El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, han sigut els encarregats de lliurar-li el guardó.

Fent valor de la seva humilitat, el jugador s'ha mostrat molt agraït a l'Agrupació i l'ha volgut "compartir amb la resta de companys, aquest premi és per tots". També ha volgut fer una menció especial per Xavier Garcia Pímienta i Víctor Sánchez, dos dels entrenadors que ha tingut al Barça durant els 11 anys que fa que és al club: "dels meus entrenadors he après el respecte, espcialment cap al rival".

El respecte, la capacitat d'adaptació, la paciència i el treball són algunes de les característiques que ha volgut destacar Josep Maria Bartomeu. En les seves paraules, el president del Barça ha destacat el compromís de Sergi Roberto amb el Club i la voluntat de l'entitat de tenir-lo com a jugador molts anys més. De la seva banda, Ramon Alfonseda ha remarcat alguns aspectes de la biografia del jugador, com la seva formació en administració d'empreses, "segur que la necessitaràs quan deixis de jugar a futbol".

A l'acte, celebrat a l'Auditori 1899, hi ha assitit una representació de la junta directiva del FC Barcelona i de l'Agrupació.

Menció especial al Joc Net per a Martí Vergés

L'esposa i els quatre fills de Vergés han recollit la Menció Especial. | David Cuella / ABJ

Al llarg de la història del Barça hi ha hagut molts jugadors que han destacat pel seu respecte, solidaritat o lideratge. Com és tradició, en l'acte de lliurament del Premi Barça Jugadors, l'Agrupació també ha volgut fer una menció especial per a un jugador que, d'haver existit aquest premi a la seva època, en podria haver estat mereixedor.

La menció 2017 ha estat dedicada a Martí Vergés, un dels grans noms del Barça de finals dels cinquanta i principis dels seixanta. Va jugar durant 10 anys al pirmer equip, amb qui va jugar més de 370 partits. També va ser president de l'Agrupació. En nom d'ell ha recollit el premi la seva esposa, Patrícia, i els seus quatre fills.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();