fcb.portal.reset.password

Sor Lucía, que és patrona de la Fundació Barça, va estar acompanyada per Pere Mentruit, president de la Federació de PB Ponent Nord. | Joan Maria Arenaza / ABJ

Sor Lucía Caram va desplegar tota la seva energia en el primer acte de la Setmana Barça Jugadors, aquest dimarts 29 de maig a Calella. La religiosa, que és patrona de la Fundació Barça, va centrar la seva intervenció en la lluita contra la pobresa infantil, en el marc del seu projecte "Invulnerables". La Sala Mozart de la localitat de l'Alt Maresme va acollir la xerrada, on també va assistir l'alcaldessa, Montserrat Candini.

"Volem que els nens siguin nens, els volem acompanyar, han de tenir les mateixes oportunitats perquè puguin ser allò que vulguin". Aquesta és, segons Sor Lucía Caram, la base de la transformació social per fer front a la pobresa infantil, una autèntica xacra que segons la religiosa argentina condiciona el futur de tota la societat. La ponent va dedicar una part de la seva intervenció a explicar la tasca de la Fundació Barça a favor dels infants més vulnerables, com el projecte Futbol Net o bé la campanya per a la construcció del Cancer Pediatric Center de la Fundació Sant Joan de Déu.

La Setmana Barça Jugadors està organitzada per l'Agrupació Barça Jugadors i l'Ajuntament de Calella, i compta amb la implicació directa del FC Barcelona, la Federació de PB del Maresme, la PB Solera de Calella i el CF Calella.

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();