fcb.portal.reset.password

Al final del partit entre l'ABJ Femení i la Unificación Bellvitge, les jugadores van dedicar un aplaudiment en memòria de Vanesa Laborda. | David Cuella /ABJ

Vanesa Laborda, Junior, quan era jugadora del FC Barcelona. | Arxiu

L’Agrupació Barça Jugadors va organitzar aquest divendres 21 de juliol un homenatge pòstum a l’exjugadora del FC Barcelona Vanesa Laborda “Junior”, que va morir l’agost de l’any passat a causa d’una malaltia. El camp d’entrenament del Miniestadi va acollir un amistós entre l’ABJ Femení i la Unificación Bellvitge. Entre el públic que va presenciar el partit, i a banda de la família, hi havia nombrosos amics i veïns del barri de la Pau de Barcelona, d’on era originària la Vanesa, que havia jugat a les categories inferiors del FC Barcelona.

En els minuts previs al partit, l’Agrupació va lliurar un ram de flors a la mare de la Vanesa, Ana, i dues excompanyes van donar-li una placa en record i una samarreta de l’ABJ amb el seu nom esportiu i el número 13. La capitana de l’ABJ Femení, Noemí Rubio, agraeix “l’assistència de totes les persones que van venir al partit, va ser molt emotiu”. A nivell esportiu, el resultat va ser de 8 gols a 2 favorable al combinat blaugrana.

ABJ Femení

L'ABJ Femení, abans de disputar el partit amb la Unificación Bellvitge | David Cuella / ABJ

L’equip de l’Agrupació va estar format per les següents exjugadores:

Paulina Ferre
Noemí Rubio
África Ocaña
Flor de Luna Pila
Cristina Jiménez
Silvia Mariano
Vero Treviño
Vanessa Cabeza
Verónica Arcos
Rossanna Miquel
Olga Moreno
Cristina Pacheco
Maria José Camacho
Cristina Aguilar
Ainoha Morón
Marina Millan
Alexandra Alvarez

L’staff el van completar la Carme Nieto, com a delegada institucional, en José Jiménez com a delegat de camp i la fisio de l’equip, Bettina Klindtberg.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();