fcb.portal.reset.password

Les votacions a la presidència de l'ABJ tindran lloc el proper 18 de gener.

Tal com Ramon Alfonseda va anunciar al Sopar Anual del 30 de novembre passat, la junta directiva de l'Agrupació Barça Jugadors s'ha reunit aquest dilluns 3 de desembre per convocar eleccions a la presidència i junta de l'entitat. Aquest dimarts s'ha fet pública la convocatòria dels comicis, un procés que culminarà el divendres 18 de gener amb les votacions, que es faran a la Sala Roma de l'Estadi del FC Barcelona. 

Seguint el que dicten els Estatuts de l'associació, la primera fase del calendari electoral preveu l'elecció de la Junta Electoral i el nomenament de la Comissió Gestora. Les possibles candidatures es podran presentar entre el 13 i el 17 de desembre. Una vegada exposades i resoltes les possibles al·legacions, el dijous 20 de desembre començarà la campanya electoral, que s'allargarà fins el 16 de gener. 

A les eleccions a la presidència de l'Agrupació hi poden participar tots els socis de l'entitat amb una antiguitat mínima d'un any. A la web de l'associació s'ha habilitat una secció especial amb tota la informació referent al procés electoral.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();