fcb.portal.reset.password

Hi haurà activitats gratuïtes i protagonitzades per exjugadors i exjugadores del FC Barcelona.

Cervera es prepara per acollir entre el 13 i el 15 de juny la Setmana Barça Jugadors, l’esdeveniment anual organitzat per l’Agrupació Barça Jugadors per contribuir a la difusió dels valors blaugrana a través d’activitats gratuïtes i protagonitzades per exjugadors i exjugadores del FC Barcelona. La Setmana culminarà dissabte 15 de juny amb la Trobada d’Exjugadors del Club, amb l’assistència de 200 exfutbolistes blaugrana.

Xerrades, tallers i conferències

Les activitats començaran dijous 13 de juny amb la xerrada “Enganxa’t a l’esport”, una activitat de promoció d’hàbits saludables i prevenció de conductes de risc que conduirà Jofre Mateu amb alumnes de 5è de primària de tres escoles de Cervera. El mateix dia també es farà el “Taller de Reminiscència”, una sessió amb 18 usuaris de la residència de dia de Cervera amb deteriorament cognitiu. En aquesta sessió, els exjugadors Javi Delgado i Esther Torrecilla plantejaran diferents activitats per fomentar l’exercici de la memòria a través dels records del futbol.

Finalment, pel mateix dijous a les 19 hores s’ha programat la conferència “El Barça i Catalunya, l’inici d’una simbiosi centenària”, protagonitzada pel periodista Frederic Porta, Xavier Gamper (net de Joan Gamper), Salva Torras (vicepresident de la Confederació Mundial de Penyes) i Josep M. Fusté, exjugador del FC Barcelona.

Activitats lúdiques i esportives

El segon dia de la Setmana Barça Jugadors, el divendres, 14 de juny, serà el torn de l’espectacle de titelles “Tant se val d’on venim”, una iniciativa de la Fundació Barça al voltant de la temàtica de la crisi de persones refugiades i dirigida a alumnes de P5 i 1r de primària de Cervera. I a la tarda, els exjugadors del FC Barcelona estaran al camp de futbol de la localitat per conduir els clínics “Barça Experience”, en una doble sessió dirigida a joves futbolistes de 8 a 12 anys i també una activitat per a majors de 35. En aquest cas hi participaran els exjugadors Maria Amo, Antonio Cañizares, David Forcat, Joan Carles Hidalgo, Esther Imaz, Jordi Martínez i Esther Torrecilla.

Una Trobada amb un doble homenatge

El dissabte, 15 de juny la Setmana culminarà amb la Trobada Barça Jugadors, on aquest any s’hi donaran cita 200 exjugadors i exjugadores del FC Barcelona i els seus acompanyants. El camp de futbol de Cervera serà la seu de diferents partits de futbol i activitats lúdiques per als més petits, a més de la presència de l’autocar oficial del FC Barcelona i de les dues copes aconseguides aquesta temporada (Lliga i Supercopa d’Espanya).

En el dinar de cloenda hi haurà un doble acte d’homenatge per a dues efemèrides de què aquest any es commemoren 25 anys. D’una banda, la consecució de la primera Copa de la Reina per part del FCB Femení. I de l’altra, el doblet -Lliga i Copa- aconseguit pel Juvenil Sub19. Està prevista l’assistència de 26 integrants d’aquestes dues plantilles, inclosos també els entrenadors, Luis de la Pena (Juvenil Sub 19) i Juan Manuel Asensi (Sub 19). 

La Setmana Barça Jugadors té com a partner principal la Paeria de Cervera i compta amb la col·laboració de la Penya Barcelonista de Cervera, la Federació de Penyes Barcelonistes Lleida Sud, la Fundació Barça, la Federación Española de Asociaciones de Futbolistas Veteranos, Sport Gol, Estrella Damm i Iogurts El Pastoret.

PROGRAMA D’ACTES

Dijous, 13 de juny

Taller: “Reminiscència i Futbol”
11 hores / Centre de dia

Xerrada “Enganxa’t a l’esport”
11 hores / Auditori municipal

Conferència “El Barça i Catalunya, l’inici d’una simbiosi centenària”
19 hores / Sala Francesc Buireu

Divendres, 14 de juny

Titelles: “Tant se val d’on venim”
10 i 11.30 hores / Auditori municipal

Barça Experience Mini
18 i 19 hores / Camp d’Esports municipal.

Barça Experience sènior
20.30 hores / Camp d’Esports municipal.

Dissabte, 15 de juny

Trobada Barça Jugadors
Partits entre exjugadors i exjugadores del FC Barcelona
Visita l’autocar del Barça i fes-te una foto amb les Copes!
10 hores / Camp d’Esports municipal

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();