fcb.portal.reset.password

L'exjugador del FC Barcelona va parlar de valors com la humilitat i l'empatia. | ABJ

Roca, format a les categories inferiors del FC Barcelona, va arribar a jugar al primer equip la temporada 1996-97. | ABJ

L'exjugador del FC Barcelona i directiu de l'Agrupació Barça Jugadors, Xavi Roca, va protagonitzar aquest divendres 8 de febrer una conferència amb 160 infants i joves dels Estats Units d'un campus de la Barça Academy organitzat per ISL Futbol, empresa col·laboradora de l'Agrupació. En una doble sessió celebrada a l'Auditori 1899 del FC Barcelona, i davant d'una audiència formada per joves esportistes i els seus pares i monitors, Roca va parlar sobre la seva experiència com a futbolista - una carrera que al llarg de 15 anys el va portar pel FC Barcelona, clubs espanyols i també l'Auckland City de Nova Zelanda-. 

Uns valors que, tal com va assegurar, el van ajudar a créixer no només com a futbolista sinó com a persona. La passió, la humilitat o la tolerància a la frustració són, segons Roca, qualitats que ha de tenir un futbolista per créixer com a esportista i també com a persona, tenint en compte que la carrera d'un futbolista acaba quan la persona està en plena capacitat vital. Va posar Xavi Hernández com a exemple d'humilitat i capacitat de treball, paraules que el pare de l'ex migcampista blaugrana i també directiu de l'ABJ, Joaquim Hernández, va escoltar en directe barrejat entre el públic.

Xavi Roca també va tenir un missatge pels pares: deixeu disfrutar els vostres fills i filles del futbol, que aprenguin i gaudeixin. Un missatge que també està en el rerefons dels objectius de la Barça Academy i de les diferents escoles i acadèmies que té arreu del món.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();