fcb.portal.reset.password

Andrés Iniesta repeteix de finalista en un guardó que ja va rebre el 2012 | Miguel Ruiz / FCB

L'Agrupació Barça Jugadors dona a conèixer el nom dels 6 futbolistes del FC Barcelona que opten al Premi Barça Jugadors, el guardó que distingeix la millor conducta esportiva de la temporada 2017-18. Per primera vegada en la història d'aquest premi instituït la temporada 2009-2010, la primera part de la votació l'han protagonitzada els mateixos exjugadors del FC Barcelona. Després del període de votacions, els 6 finalistes són Andrés Iniesta, Leo Messi, Gerard Piqué, Sergi Roberto, Marc André Ter Stegen i Ivan Rakitic. 

Un jurat format per persones vinculades al FC Barcelona, l'Agrupació, les institucions esportives i els mitjans de comunicació, decidirà el dia 19 de juliol quin d'ells és mereixedor del Premi Barça Jugadors. Una distinció orientada sobretot a destacar el joc net dels futbolistes blaugrana dins i fora del terreny de joc. 

 

Palmarès del Premi Barça Jugadors

Temporada 2009-10. Bojan Krcic
Temporada 2010-11. Andrés Iniesta
Temporada 2011-12. Xavi Hernández
Temporada 2012-13. Xavi Hernández
Temporada 2013-14. Carles Puyol
Temporada 2014.15. Javi Mascherano
Temporada 2015-16. Leo Messi
Temporada 2016-17. Sergi Roberto 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();